Majice

Štampa na majicama tj. odštampana majica, je jedan od novijih metoda marketinga, i jedan od onih koji postižu veliki uspeh. Lepu majicu svako primeti. Majicu koja je lepo odštampana, teško da neko neće uočiti. Kvalitetno odštampanom majicom možete postići neverovatne rezultate u reklamiranju Vaše firme, usluge ili proizvoda. Što je jako bitno: ŠTAMPA NA MAJICAMA je jako povoljna i više nije luksuz.

Štampa na majicama tj. odštampana majica, je jedan od novijih metoda marketinga, i jedan od onih koji postižu veliki uspeh. Lepu majicu svako primeti. Majicu koja je lepo odštampana, teško da neko neće uočiti. Kvalitetno odštampanom majicom možete postići neverovatne rezultate u reklamiranju Vaše firme, usluge ili proizvoda. Što je jako bitno: ŠTAMPA NA MAJICAMA je jako povoljna i više nije luksuz. ŠTAMPA NA MAJICAMA je postala jedan od bitnih činilaca u Vašem marketingu i nemojte propustiti priliku da se i na taj način reklamirate! Budite originalni! Odštampajte svoju reklamu, slogan Vaše firme, ili poruku. Reklama na majici je prava stvar. Kvalitetna, višebojna štampa na majicama koje su radjene od 100% singla, oko 160 grama. Majice se rade u 15 NIJANSI. Ponudjeni su vam najtraženije boje. Možete birati: veličinu, boju , količinu... Majice se rade u veličinama: S, M, L, XL, XXL. Boje u kojima izradjujemo i štampamo majice i koje možete da birate su: BELA, ŽUTA, NARANDŽASTA, CRVENA, ZELENA, BENETON ZELENA, SMB, BABY PLAVA, KRALJEVSKA PLAVA, TEGET PLAVA, SIVA, CRNA... Majice sa Štampom su idealna pokretna reklama preko koje možete drugima uputiti poruku vezanu za Vašu: firmu, uslugu, proizvod, i koju će videti ogroman broj ljudi.

DOBRA IDEJA+KVALITETNA MAJICA+KVALITETNA ŠTAMPA=PUN POGODAK
Vaša je samo dobra volja, a na nama je da dizajniramo i odštampamo majicu za Vas. Ostavite jak utisak na potencijalne klijente. Neka se Vaša reklama izdvoji iz mnoštva drugih i neka ostavi dubok trag u podsvesti ljudi, jer prava reklama deluje na svest i na podsvest. Sa velikim zadovoljstvom stvaramo za Vas. Svaki novi posao je samo još jedan izazov koji nas podstiče da budemo: još bolji, kreativniji, maštovitiji, originalniji...
DOBRA REKLAMA JE POLA USPEHA.
AKO IZA NJE STOJI I DOBAR KVALITET, USPEH JE ZAGARANTOVAN.
S poštovanjem: "GRAFIKON"

Singl Majice

Bela Žuta Crvena Narandzasta Siva Svetlo Siva Svetlo Plava Plava Teget Zelena Tamno Zelena Tamno Siva Narandžasta

Polo Majice

Bela Žuta Crvena Narandzasta Svetlo Siva Svetlo Plava Plava Teget Crna

Kliknite na svaku majicu pojedinačno da bi se otvorio novi prozor, gde se jasnije vidi kvalitet majice!

 

Dokumenti za preuzimanje:
Potvrda PIB Podaci firme

Katalog promo proizvoda

Newsletter

Prijavite se za naše novosti.

Radno vreme

Ponedeljak – petak: 09.00 – 18.00 h

Subota: 09.00 – 15.00 h

Nedelja: Ne radimo

Ko je na mreži: 6 gostiju i nema prijavljenih članova