Majice

Štampa na majicama tj. odštampana majica, je jedan od novijih metoda marketinga, i jedan od onih koji postižu veliki uspeh. Lepu majicu svako primeti. Majicu koja je lepo odštampana, teško da neko neće uočiti. Kvalitetno odštampanom majicom možete postići neverovatne rezultate u reklamiranju Vaše firme, usluge ili proizvoda. Što je jako bitno: ŠTAMPA NA MAJICAMA je jako povoljna i više nije luksuz.


Štampa na majicama tj. odštampana majica, je jedan od novijih metoda marketinga, i jedan od onih koji postižu veliki uspeh. Lepu majicu svako primeti. Majicu koja je lepo odštampana, teško da neko neće uočiti. Kvalitetno odštampanom majicom možete postići neverovatne rezultate u reklamiranju Vaše firme, usluge ili proizvoda. Što je jako bitno: ŠTAMPA NA MAJICAMA je jako povoljna i više nije luksuz. ŠTAMPA NA MAJICAMA je postala jedan od bitnih činilaca u Vašem marketingu i nemojte propustiti priliku da se i na taj način reklamirate! Budite originalni! Odštampajte svoju reklamu, slogan Vaše firme, ili poruku. Reklama na majici je prava stvar. Kvalitetna, višebojna štampa na majicama koje su radjene od 100% singla, oko 160 grama. Majice se rade u 15 NIJANSI. Ponudjeni su vam najtraženije boje. Možete birati: veličinu, boju , količinu... Majice se rade u veličinama: S, M, L, XL, XXL. Boje u kojima izradjujemo i štampamo majice i koje možete da birate su: BELA, ŽUTA, NARANDŽASTA, CRVENA, ZELENA, BENETON ZELENA, SMB, BABY PLAVA, KRALJEVSKA PLAVA, TEGET PLAVA, SIVA, CRNA... Majice sa Štampom su idealna pokretna reklama preko koje možete drugima uputiti poruku vezanu za Vašu: firmu, uslugu, proizvod, i koju će videti ogroman broj ljudi.

DOBRA IDEJA+KVALITETNA MAJICA+KVALITETNA ŠTAMPA=PUN POGODAK
Vaša je samo dobra volja, a na nama je da dizajniramo i odštampamo majicu za Vas. Ostavite jak utisak na potencijalne klijente. Neka se Vaša reklama izdvoji iz mnoštva drugih i neka ostavi dubok trag u podsvesti ljudi, jer prava reklama deluje na svest i na podsvest. Sa velikim zadovoljstvom stvaramo za Vas. Svaki novi posao je samo još jedan izazov koji nas podstiče da budemo: još bolji, kreativniji, maštovitiji, originalniji...
DOBRA REKLAMA JE POLA USPEHA.
AKO IZA NJE STOJI I DOBAR KVALITET, USPEH JE ZAGARANTOVAN.
S poštovanjem: "GRAFIKON"

Singl Majice

Polo Majice

Kliknite na svaku majicu pojedinačno da bi se otvorio novi prozor, gde se jasnije vidi kvalitet majice!