Flajeri

Bilo da prodajete nešto ili pokrećete novi biznis, flajer je jedan od najjeftinijih, ali i veoma efikasnih načina da privučete pažnju potencijalnih klijenata.
Odlični su za promociju muzičkih koncerata, festivala, radnji, restorana, noćnih klubova, teretana, sportskih klubova i za politički marketing.
Flajeri se obično štampaju na A6, A5 i A4 formatu jednostrane ili obostrane štampe. Prilikom izrade flajera koristi se 80g/m2 ofsetna hartija ili kunstdruk gramatura do 115g/m2. Najčešći format flajera je A6 (10,5 x 14,8 cm) takozvani komercijalni flajer.

Flajer (letak) je danas najzastupljeniji vid reklamiranja i predstavlja odličan način za obaveštavanje potencijalnih klijenata o Vašoj firmi, uslugama, koje pružate, popustima, akcijskoj ponudi, upisu u školu stranih jezika, dobroj žurci itd. Može se deliti na ulici, u Vašem lokalu ili ubacivati u poštanske sandučiće. Pogodan je za detaljniju ponudu Vaših usluga obzirom da je većih dimenzija od vizit karte pa se na njega obično mogu oštampati slike, cene proizvoda i usluga koje nudite.
Dokumenti za preuzimanje:
Potvrda PIB Podaci firme

Katalog promo proizvoda

Newsletter

Prijavite se za naše novosti.

Radno vreme

Ponedeljak – petak: 09.00 – 18.00 h

Subota: 09.00 – 15.00 h

Nedelja: Ne radimo

Ko je na mreži: 3 gostiju i nema prijavljenih članova