Kalendari po želji

Najjeftiniji kalendari za vaše preduzeće po želji za 2024. godinu

Kalendari za 2024. se izrađuju sa slikama (vašim proizvodima, uslugama) više slika na dizarniranoj podlozi po želji u dimenzijama 300×440 mm, sa dodatkom kalendara (kalendarijumom) u donjem delu gde su meseci na 12 lista na svakom listu tekući mesec, pojedinačni listovi na kalendaru cepaju se sa metalne spirale po isteku meseca.

Kalendarijum donji deo se radi na kunstdruku 90. gramskom. Na vrhu kalendara nalazi se plastična lajisnica sa kukicom za kačenje.

Gornji deo kalendara na kome se nalazi kolor sa slikama se izrađuje na 300. gr. kunstdruku mat ili visokosjajnim u zavisnosti od želje kupca.

Kalendarijum na kalendaru može biti sa pravoslavnim praznicima ili bez, po izboru kupca.

CENA KALENDARA SA SLIKAMA PO ŽELJI JE  150 din./kom

Minimum naručivanja je 20 komada.

Za veće količine odobravamo i količinski popust.
Takođe moguća je i izrada kalendara koji su u nekom drugom formatu, ali samo ukoliko se radi o većoj količini kalendara koji se poručuju. Sve ovo se dogovara direktno ili putem telefona.

Kalendari sa slikom po želji se izrađuju do 5 radnih dana ili kraće.

DIZAJN KALENDARA radimo mi ili ako imate gotov dizajn dovoljno je da nam pošaljete na naš meil, da bi počeli štampu Vašeg kalendara.

Izrađene kalendare šaljemo i brzom poštom bilo gde u Srbiji. Pošiljka se šalje danas za sutra.

Ovo su samo neki od primera koji su rađeni za novu 2015.godinu.

Radio Valjevo Vanja Nukleus Tadić GM Gradnja VBM Pčelari Opel Shop

Klikom na svaku sliku pojedinačno otvori će se novi prozor sa većom slikom da bih mogli jasnije da vidite kvalitet kalendara.